Потвърдено: Русалките не съществуват!

Потвърдено: Русалките не съществуват!

Потвърдено: Русалките не съществуват!

Няма доказателства, че русалките съществуват, потвърди официално правителството на САЩ

Учените, които изучават флората и фауната на Световния океан, както и няколко еколози, са били принудени да направят официално изявление. То станало факт в отговор на голям брой запитвания, направени след пародия на документален филм, който е бил излъчен по американската телевизия.

Потвърдено: Русалките не съществуват!
Потвърдено: Русалките не съществуват!

„Не е установено да съществуват водни хуманоиди, както не е и доказано някога да са съществували.“

Това е официалното изявление от страна на Националната океанографска и метеорологична служба към министерството на търговията, което е публикувано в техния сайт. Изводът очевидно не се основава на изследвания, но е съставен от обществено достъпни източници.

„Ние нямаме програма за русалки.“, каза говорител на учреждението пред Би Би Си, с което предизвика въздишки на облекчение от американски данъкоплатци. Но от друга страна това изявление е разочаровало милиони деца, които продължават да гледат филмчето за „Малката русалка“ на Уолт Дисни.

Поне двама човека са си направили труда да пишат до океанолозите със запитване дали има нещо вярно в излуъчения от Discovery Channel филм с атрактивното заглавие „Русалки – тялото открито“.

Шоуто, излъчено по популярния канал е направено в документален стил и повечето хора го определят като „много убедителен филм за съществуването на русалките“.

Националната океанографска и метеорологична служба не е излязла с изявление относно съществуването на чудовището от езерото Лох Нес. Може би защото няма достатъчно запитвания…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.