Даряват Бойко Борисов с таен подарък

Даряват Бойко Борисов с таен подарък

Даряват Бойко Борисов с таен подарък

Днес премиерът на България става на 53 години

Това е повод приближените му от ГЕРБ да замислят оригинален подарък. Какъв ще бъде той все още не е ясно, тъй като герберите искали това да остане тайна, а не информацията за това да бъде разпространена в медиите.

Даряват Бойко Борисов с таен подарък
Даряват Бойко Борисов с таен подарък

За разлика от предишните години, Бойко Борисов няма намерение да празнува шумно. Освен подаръкът-изненада той ще получи и живо теленце. Животното е на една седмица и е било дарено от фермери от Видинско, научаваме от агенция Стандарт Нюз.

Стопанинът, чиято крава се е отелила, се казвал Цветан – точно като дясната ръка на Борисов, вицепремиера Цветан Цветанов. Как ще се казва добичето, все още не е ясно. Предложенията се въртят около името на главния опонент на ГЕРБ, соцлидера Сергей Станишев

Интересно е и нещо друго. Дори личния си празник премиера на България прекара на асфалта. Днес той откри отсечка от Околовръстното шосе в столицата, което допълнително предизвика още по-грандиозни задръствания от обикновено. Припомняме, че първата копка на южната дъга на околовръстното на София бе направена през 2006 г. от тогавашния министър-председател Сергей Станишев и Бойко Борисво като градоначалник на столицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.