35 души участваха в турнира „Топ риболовец“ 2002г

Много усилия и грижи костваше на фирмата „Топ Риболовец“ ООД (официален вносител на SHIMANO за България) организирането на турнира

Въпреки това състезанието мина чудесно. Всичко беше на високо ниво – съдийството, а наградите впечатлиха всички участници и цялата публика. Фирмата организатор раздаде 350 лв. в брой и принадлежности от SHIMANO на стойност 600 лв. Отделно всеки участник в турнира получава 15% отстъпка при закупуването на стоки от японската марка от магазина „Топ Риболовец“. Победителите много се зарадваха и на VIP картите, които получиха от арендаторите на водоема фирма „РАК-01“ ООД, даващи им право да посещават язовир „Диканя“безплатно до края на годината.

Взеха участие 35 души. За съжаление резултатите в килограми не бяха впечатляващи, защото рибата все още не си беше хвърлила хайвера и не беше особено активна. Най-добре се представиха участниците от Кюстендил.

Ето и класирането:
1. Мирослав Димитров – Кюстендил
2. Георги Валентинов – София
3. Мартин Георгиев- Кюстендил
4. Красимир Ечев- Кюстендил
5. Пламен Панталеев – София

Чест прави участието на Юлиан Йорданов, Пламен Панталеев и Валентин Колев, които са представили и ще представят България на международни състезания. Причината, че не са между първите, е, че местата не бяха равностойни. Не прави чест на другите състезатели, които са със самочувствието на много добри и бяха заявили участие. Нямаше място за притеснение – всички знаеха, че целта на турнира е популяризирането на риболова и реклама.

За доброто настроение на гости и участници се погрижи Митко – Вуйчо Дебелия, които е фен No 1 на всички риболовни турнири. Неговият хумор е нестихващ и всички се смееха от сърце.

Целта на фирмата организатор – „Топ Риболовец“ ООД, официален вносител на SHIMANO за България, е този турнир да стане традиция, като следващият заплануван турнир е наесен и ще бъде на стената на язовир „Диканя“, където местата са по-равностойни.

Сашо Манекена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.