БФРС с нови кадрови промени

logo1Нови кадрови промени бяха направени вчера на Общото събрание на Българската федерация по риболовни спортове. Досегашният председател Ивайло Христов, който 4 г бе начело на Федерацията си подаде оставка. Капитаните на отборите изразиха бурно недоволство от работата на досегашния Управителен съвет и поискаха наново да бъде прагласувано оставането на всеки един от членовете му. Посоченият за нов председател Жоро Нафтата обаче отказа да встъпи в длъжност с този състав на Управителния съвет. В името на развитието на риболовния спорт, въпреки, че всички членове бяха преизбрани двама от членовете – Божидар Тодоров – Папарака и Калоян Белополски си подадоха оставките. На тяхно място бяха приети нови двама членове и новият председател встъпи в длъжност.

Веднага след това започнаха промените. Първо бяха променени датите за провеждане на състезанията, като трите турнира бяха изтеглени преди Световното първенство. Това ще даде възможност да се излъчи Национален отбор от 4 състезания. Последното от миналата година, и трите от тази година.
Една от точките, която предизвика дебати беше сайтът на БФРС, който не се поддържа. По този въпрос не бе взето никакво конкретно решение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.