От небето в Калифорния валят акули

Това е вторият подобен случай, в който става въпрос за акула, която пада от небето

При първия случай, който е отпреди 73 години причината акула да падне от небето е било торнадо, докато сега случаят е малко по-различен. Рибата, която преди няколко дни буквално се е изсипала от небето е леопардова акула, не по-дълга от 70 сантиметра. Маломерният морски хищник се е изсипал на едно игрище за голф. Причина за това е станала голяма хищна риба, чиито улов е била младата акула.

Ориндж нюз съобщиха първи за странната случка и поясниха, че в крайна сметка всичко е завършило добре, защшото персоналът на голф игрището е спасил нещастната риба.

Акулата е открита от пазач на игрището, която я намерил да се мята върху тревата. Той я занесъл бързо в сградата на клуба. Там я сложили в кофа с вода. В последния момент някой се сетил, че акулата все пак живее в морето и добавили сол към водата. Това спасило леопардовата акула.

Пазач на игрището намерил леопардовата акула да се гърчи и я закарал с количката си в сградата на клуба.

Близо до гръбната перка на акулата имало прободни рани.

Служител на клуба закарал акулата до океана, който е на по-малко от 10 км. Тя приличала на умряла, но когато попаднала във водата, само за няколко секунди се свестила и отпрашила надалече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.