Коя е любимата риба на Ути Бъчваров?

Най-добрият риболовец сред готвачите предпочита черноморски лефер в добра компания

Ути Бъчваров безспорно е талант в кухнята. За него знаем, че освен кулинарни шедьоври добре се справя в киното и театъра, а освен това симпатягата е и отличен ловец. Представителят на зодия Риби много пъти е споделял, че голяма негова страст е и риболова.

Готвачът е обиколил достатъчно интересни дестинации, на които е замятал въдица с приятели. Той предпочита успешния улов да бъде приготвен лично от него и консумиран в компанията на добри рибари.

Фаворит на Ути сред черноморските риби е лефера. За приготвянето му кулинарният маниак не пести фантазия и умения. Освен лефер той готви и много вкусни миди и разкрива каква е тънкостта за най-вкусните миди с ориз. За да придобият наистина божествен вкус, те се приготвят с бульона, в който са варени, научаваме от www.factor-bs.com.

Ути може да се похвали и с това, че е приготвил 80-килограмова риба, която 1000 изгладнели души са изконсумирали за около час. Огромната риба му е отнела не повече от 60 минути и станала невероятно вкусна.

Вчера Ути беше в Бургас, заедно с пътуващата детска кулинарна академия, която тръгна от София, премина през Бургас, за да стигне до Варна. Този път „кулинарният театър“, както сам нарича шоуто си готвача, бе с друг главен герой. Децата изместиха Ути, като приготвяха сладки лакомства. Най-добрите получиха дипломи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.