Мъж храни алигатор, остава без ръка и отива на съд

Мъж храни алигатор, остава без ръка и отива на съд

Мъж храни алигатор, остава без ръка и отива на съд

Въпреки преживяният ужас, приятелите на пострадалия не пестят критики, заради неадекватното му държание

Мъж храни алигатор, остава без ръка и отива на съд
Мъж храни алигатор, остава без ръка и отива на съд

Уйзерхолд Уолъс е 63-годишен любител на природата. Заради любовта си към екстремните преживявания, както и заради недостатъчно обмислената си постъпка, американецът останал без ръка. Инцидентът се е случил в средата на юни, но мистър Уолъс все още не можеда изтрие от ума си шокът, който е изпитал и така ще е навярно още дълго време.

Мъжът е бил нападнат от алигатор, в момента е с протеза, заради липсваща ръка, а освен това ще бъде и съден. Той е обвинен в незаконно хранене на диво животно, въпреки забраната, наложена от законите на щата Флорида.

Какво се е случило? Уйзерхолд Уолъс е бил в компанията на шестима свои приятели. Те решили да се повозят в лодка в района на град Евърглейдс. Присъствалите на инцидента разказват, че мъжът се е наклонил над водата, държейки в ръката си риба. В същия миг над ръката му се разтворила огромната паст на триметров алигатор, който схрускал ръката на нещастния господин Уолъс като солета.

Служители в резервата, в който намира реката, по която се разхождали ентусиастите, почти веднага убили животното, извадили ръката на 63-годишния наивник, но за съжаление лекарите не успели да я пришият отново.

Сигурно пострадалият е решил, че от случилото се ще му остане само болката и липсваща ръка. За негова изненада обаче, на 19 юли той бил привикан в съда, където са му повдигнати обвинения в незаконно хранене на диво животно. Той бе освободен под гаранция в размер на 1 000 долара.

Специалистите подчертават, че в резултат на подобно хранене дивите животни губят страха си от хората и се държат по-агресивно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.