Хванаха златната рибка на язовир Батак

Хванаха златната рибка на язовир Батак

Хванаха златната рибка на язовир Батак

Колкото и невероятно да звучи, има свидетели, който са потвърдили интересната случка

Хванаха златната рибка на язовир Батак
Хванаха златната рибка на язовир Батак

Интересният улов е дело на запален риболовец от Пазарджик. Бизнесменът споделя, че златната рибка се е закачила на куката му на язовир Батак. Тя понякакъв начин успяла да му внуши, че ако я пусне отново във водата, ще му изпълни три желания.

Късметлията се казва Борис Георгиев, а странната история има потвърждение и от приятелите на рибаря. Георгиев е собственик на малка фирма и повечето хора, които го познават казват, че той нямал навика да се хвали като една не малка част от риболовците, които обичат да спекулират както с размера, така и с количеството на улова. Освен всичко друго, бизнесменът от Пазарджик бил и голям патриот, пише „Стандарт“.

Всичко се случило едва ли не за минута. Въдичарят извадил малка рибка, която тежала около килограм. Тялото и перките й блестели със странен блясък, а очите й направо го хипнотизирали. Той прошепнал нещо и хвърлил рибката, наподобяваща нещо средно между костур и платика. Пред приятелите си казал, че му внушила да си каже желанията, да не снима и да чака 15 август, когато Богородица щяла да преобърне всичко към по-добро. 36-годишният нормален мъж, който не пие и не се дрогира, споделил, че е пожелал здраве за семейството, просперитет за България и край на войните и глада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.