Рибарите – най-малко активни във Facebook

Рибарите – най-малко активни във Facebook

Рибарите – най-малко активни във Facebook

Проучване определи запалените риболовци като група, която прекарва най-малко време в социалните мрежи

Резултатите не са изненадващи, но все пак на фона на ширещата се истерия покрай бърборенето в Туитър, клюкарстването във Фейсбук и споделянето в Гугъл +, е похвално едно подобно дистанциране. Още повече, че вместо да трупат емоции онлайн, риболовците предпочитат да правят това край някой язовир, с реални приятели и истински преживявания.

Рибарите – най-малко активни във Facebook
Рибарите – най-малко активни във Facebook

Хората, които прекарват по-голяма част от времето си сред природата, без значение дали обичат да ловя риба или предпочитат да ловуват в гората, споделят впечатленията си в специализирани форуми, където обмяната на впечатления е много по-концентрирана и темите не се разводняват от случайно попаднали лаици и други видове виртуални кибици.

Освен това, графиката на Диджитал Флаш Ню Йорк, откъдето е поръчано изследването, полазва че броят на жените в трите водещи социални мрежи е много по-висок от този на мъжете. Дамите са 64% от потребителите на Фейсбук, 58% от хората в Туитър и умопомрачителните 82% от клиентите на Пинтерест.

И не на последно място – онова, което се явява запазена територия на Евите, не се предпочита много от мъжете, тъй като е известно, че голяма част от Адамовците не предпочитат да си губят времето в безсмислени спорове и празни приказки. Сигурно затова Гугъл + продължава да бъде мъжки бастион, както и сайтът ЛинкдИн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.