Сергей Станишев протестира без въдица

Сергей Станишев протестира без въдица

Сергей Станишев протестира без въдица

Преди ден се проведе протест под мотото „Риболов в гьола на Белене“

Бившият премиер Сергей Станишев дойде без въдица. И другите протестиращи не носеха нищо от онова, което е необходимо за улов на риба. Така никой от онези, които се бяха събрали по идея на Инициативният комитет за референдум за централата не спази мотото под което беше организирано събитието. Тук трябва да отбележим, че въпреки това Инициативният комитет е събрал около половината от необходимите гласове, над 250 000.

Сергей Станишев протестира без въдица
Сергей Станишев протестира без въдица

Депутати от БСП, заедно със Станишев и членове на Инициативния комитет дойдоха на площадката пред „Белене“, за да запознаят хората от града и журналистите с целта на подписката за предстоящия референдум.

Идеята на бившите управници е съдбата на АЕЦ „Белене“ да бъде решена от народа, чрез референдум и допитване, а не на тъмно, както иска правителството на Бойко Борисов. Трябва да припомним, че строежът на атомната електроцентрала не е нито от вчера, нито е стартирал веднага след като е било избрано правителството на Борисов.

Не е тайна и, че точно проекти като АЕЦ „Белене“ винаги са били и все още остават средство за източване на пари. От което и да е правителство…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.