Румен Монтанеца и Папарака в предаването на Мира Добрева

Папарака и Монтанеца гости при Мира Добрева в БНТ

Румен Витков, Монтанеца и Божидар Тодоров, Папарака бяха поканени да участват в предаването на Мира Добрева – Денят от близо

Папарака и Монтанеца гости при Мира Добрева в БНТ

Темата, както можете да предположите беше спортният риболов и основно бронзовия медал от Световното първенство в Мерида Испания на Румен Витков.

Зрителите имаха възможност да видят какво представлява щека за риболов. Румен Витков донесе в предаването своята щека, за да я видят зрителите и сподели някои тънкости от риболова.

По време на предаването бяха коментирани законите за риболов в Германия, както и проблема с бившата управа на Пловдив, които не позволиха да се проведе Световно първенство на Гребния канал.

Сегашният кмет обаче е значително по-благосклонен и вероятно през 2014г България все пак ще бъде домакин на Световно първенство по риболов на плувка, ако бъдем одобрени от Световната федерация по риболовни спортове.

От предаването станаха ясни доста неща, едно от които е, че целият екип на Мира Добрева обича да хапва риба. Чаровната водеща получи подарък от Божидар Тодоров – списание „На плувка и дъно“, който се закани да ги изпита при следващото си гостуване.

Самото предаване можете да видите тук

2 thoughts on “Румен Монтанеца и Папарака в предаването на Мира Добрева

  1. „Щеката на третия в света беше държана лично от Мира Добрева, а Папарака и опъна ластика.“?!?
    разбирам хумора, но дали е уместен?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.